EN RO

Termeni si conditii

www.lamigdali.ro

DOMENIILE LA MIGDALI SRL

1. Descriere site si societate

1.1. Site-ul www.lamigdali.ro (denumit in continuare ”site-ul”) este proprietatea societatii DOMENIILE LA MIGDALI SRL (denumita in continuare „LA MIGDALI”), avand sediul in Sat Valea Scheilor, nr. 83, Corp C7, Comuna Calugareni, judet Prahova, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J29/657/2017, CUI 37313180.

1.2. Site-ul poate fi accesat in mod gratuit de catre orice persoana care a implinit varsta de 18 ani si care este interesata de produsele pe care le ofera LA MIGDALI pe teritoriul Romaniei, asa cum acestea sunt identificate in cadrul sectiunii „Our wines” (in limba romana : „Vinurile noastre”).

1.3. Site-ul reprezinta atat un instrument de prezentare a produselor oferite de LA MIGDALI, precum si de comercializare a produselor din portofoliul LA MIGDALI, prin accesarea acestuia vizitatorii avand posibilitatea de a realiza comenzi online (achizitii online).

1.4. Vizitatorii sunt acele persoane care acceseaza site-ul pentru a vizualiza informatiile continute. Clientii sunt acei vizitatori care plaseaza o comanda online.

1.5. Pentru orice alte servicii care pot fi implementate, in timp, prin intermediul site-ului, vor fi valabile aceleasi conditii stipulate in prezentul document, in afara de cazul in care noile servicii presupun formularea unor conditii distincte de utilizare.

1.6. LA MIGDALI nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori de afisare aparute pe site, precum nici pentru elemente de grafica afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate, precum nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste buna functionarea a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri in materialele prezentate pe site, nefiind in nici un fel implicata in gestionarea acestora.

1.7. Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare a siteului/continutului/serviciului de catre client. Te rugam sa parcurgi cu atentie acest document pentru a preintampina eventuale consecinte nedorite/ neplacute, ce pot fi apreciate de catre client ca avand un impact negativ asupra datelor sale si/sau informatiilor furnizate companiei LA MIGDALI.

1.8. Prin folosirea site-ului, clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului LA MIGDALI, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

1.9. In cazul in care vizitatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta prezentul document privind termeni si conditiile va trimite un e-mail pe adresa contact@lamigdali.ro cu precizarea motivelor si/sau solicitarilor de realizare a modificarilor intervenite.

1.10. Clientul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul;

1.11. Acest site este adresat doar clientilor persoane fizice care au cel putin 18 ani si care nu au un cont suspendat sau inchis de catre LA MIGDALI, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Devenind client, persoana declara faptul ca intruneste conditiile mentionate mai sus.

2. Continutul site-ului

2.1. LA MIGDALI defineste prin "continut" toate informatiile afisate pe site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice sau in miscare, precum:

 • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate;
 • continutul oricarui e-mail trimis vizitatorilor sau clientilor sai de catre LA MIGDALI prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al LA MIGDALI vizitatorului sau clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele si/sau preturile produselor practicate de LA MIGDALI intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la LA MIGDALI , sau alte date privilegiate ale acesteia.

2.2. Accesarea informatiilor prezentate in sectiunile de pe site,„The story” (in limba romana: „Povestea”), „Our wines” (in limba romana: „Vinurile noastre”), „The vineyard” (in limba romana: „Podgoria”) si „ Contact”nu creaza obligatii contractuale.

2.3. Continul site-ului nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al societatii LA MIGDALI. Continutul trimis de catre vizitatorii site-ului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale drepturilor de proprietate.

2.4. LA MIGDALI defineste “Comunicarile comerciale” ca fiind orice tip de mesaj trimis pe baza de consimtamant expres al persoanei vizate sau in baza relatiei relevante stabilite intre vanzator si cumparator (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat/vizualizat, informatii cu privire la oferte sau promotii organizate de vanzator etc.

2.5. Conform definitiei cuprinse in OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative art. 2 punctul 7, astfel cum aceasta a transpus Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor: orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

2.6. LA MIGDALI defineste “comanda” ca fiind un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri de pe site.

2.7. LA MIGDALI defineste “tranzactia” ca fiind incasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vanzarea unui produs de catre LA MIGDALI catre client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre LA MIGDALI sau prin transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare.

2.8. LA MIGDALI isi rezerva dreptul de a afisa la sectiunea „ Vinurile noastre” produse doar cu titlu de prezentare, fara obligatia de a corespunde cu produsele comercializate in magazine.

2.9. Pe site vor fi afisate preturile produselor prezentate.

2.10. LA MIGDALI isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului fara acordul prealabil al vizitatorilor si fara a ii notifica pe acestia din urma in prealabil.

2.11. LA MIGDALI nu isi asuma raspunderea pentru suspendarea sau intreruperea functionarii site-ului.

3. Drepturile de proprietate intelectuala

3.1. Intreg continutul site-ului este proprietatea exclusiva a societatii LA MIGDALI si drepturile de autor asupra textelor si publicate ii apartin in totalitate.

3.2. Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica sau juridica, alta decat LA MIGDALI se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, LA MIGDALI nefiind in nici un fel raspunzator de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.

3.3. LA MIGDALI utilizeaza marcile inregistrate ale LA MIGDALI, in calitate de titular.

3.4. Folosirea sau imitarea marcilor inregistrate de catre orice vizitator sau al site-ului, fara autorizarea prealabila a societatii LA MIGDALI, chiar daca se indica originea reala a produselor sau daca se adauga mentiuni ca „gen, tip, imitatie” si alte asemenea, este strict interzisa.

3.5. Vizitatorilor acestui site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat site-ul cat si produsele puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, abuziv, vulgar, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant).

3.6. LA MIGDALI isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

3.7. Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat LA MIGDALI. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. LA MIGDALI nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal, confidentialitate sau securitate si de functionalitate aferente acestor site-uri.

4. Accesarea site-ului

4.1. In cazul nerespectarii de catre vizitatori a modului legal de utilizare a site-ului, LA MIGDALI nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care ar putea aparea.

4.2. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete prin intermediul Formularului de Contact, LA MIGDALI isi rezerva dreptul de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului.

4.3. Utilizarea site-ului de catre vizitatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora.

4.4. Orice observatie privitoare la incalcarea regulilor de utilizare a site-ului poate fi semnalata printr-un mesaj trimis prin utilizarea sectiunii „Contact”.

4.5. LA MIGDALI va furniza un raspuns, atunci cand este cazul, in maxim 30 de zile lucratoare. In situatia in care mesajul nu este primit din cauza unei defectiuni tehnice, vizitatorul este rugat sa revina cu un nou mesaj, avand acelasi continut.

5. Limitarea dreptului de accesare a site-ului

5.1. LA MIGDALI isi rezerva dreptul de a limita accesul oricarui vizitator la site (spre exemplu, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba insa caracter limitativ, in situatia in care constata incalcarea de catre vizitatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, in situatia in care apar probleme de natura tehnica sau de securitate etc.).

5.2. LA MIGDALI poate, de asemenea, restrictiona dreptul vizitatorilor site-ului in cazul in care continutul Formularului de Contact completat de catre acestia este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.

6. Publicitate si promotii

6.1. LA MIGDALI poate desfasura in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de LA MIGDALI nu necesita acordul vizitatorilor site-ului. Prelucrarea datelor cu caracter personal in cadrul campaniilor de publicitate si/sau promotiilor organizate de LA MIGDALI se va efectua in conformitate cu regulile privind prelucrarea datelor personale inserate in regulamentul fiecarei campanii/promotii, aceasta neputand fi extinsa la alte scopuri in afara celora asupra carora persoanele vizate (participantii) au fost informate.

7. Confidentialitatea datelor cu caracter personal

7.1. Depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca protejam si respectam confidentialitatea datelor cu caracter personal prin implementarea masurilor tehnice si organizatorice adecvate, in conformitate cu cerintele Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), ale Legii nr. 190/2018 privind punerea in aplicare a Regulamentul General privind Protectia Datelor si a bunelor practici in materie de prelucrare a datelor.

7.2. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe care vanzatorul, in calitate de operator, le colecteaza cu privire la persoana vizata, atunci cand interactioneaza cu site-ul www.lamigdali.ro , invitam persoana vizata sa acceseze Politica de Confidentialitate.

8. Plata cu cardul

8.1. In cazul in care clientul opteaza pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale NETOPIA Payments prin solutia integrata; Netopia Payments este furnizorul Societatii DOMENIILE LA MIGDALI SRL de solutie software de facilitare a comertului electronic adica servicii de plata, administrare plati si protectie antifrauda.

8.2. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online. De asemenea, sunt acceptate plati efectuate prin carduri de credit pentru plati in rate astfel cum sunt enumerate pe pagina cu informatii despre plati. Alta metoda de plata acceptata este plata la livrare.

LA MIGDALI nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

9. Politica de vanzare online

9.1 Acces la Serviciu este permis oricarui client care inregistreaza o comanda pe site-ul www.lamigdali.ro. Pentru a i se permite accesul la serviciu, clientul va trebui sa accepte prevederile documentului.

9.2. Produse

9.2.1. LA MIGDALI poate publica pe site informatii despre produsele din portofoliu propriu si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil. In cazul campaniilor/concursurilor ce presupun prelucrari specifice de date, operatorul va intocmi si afisa regulamentul aferent campaniei, cu clauze specifice privind protectia datelor cu caracter personal.

9.2.2. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

9.2.3. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de client in formularul destinat. LA MIGDALI nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de client pentru factura.

9.2.4. In cazul platilor online cu cardul, LA MIGDALI nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

9.2.5. In cazul putin probabil in care LA MIGDALI nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica pe canalele agreate clientul, punandu-i acestuia la dispozitie eventualele optiuni disponibile.

9.3. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site. LA MIGDALI poate modifica oricand preturi, oferte, cantitati conform criteriilor interne (stocuri de materii prime, disponibilitate stoc etc) cu respectarea comenzilor/contractelor deja plasate. LA MIGDALI nu poate fi obligata sa pastreze un anume pret cu exceptia comenzilor plasate.

10. Incheierea contractului la distanta

10.1. Contractul la distanta este considerat incheiat de catre LA MIGDALI , atunci cand comanda plasata de catre client este confirmata electronic/telefonic de catre LA MIGDALI, in conformitate cu cerintele legale. Mai mult, inainte de a valida comanda clientului si inainte de a expedia produsele, LA MIGDALI are dreptul sa contacteze clientul, prin orice mijloc disponibil /agreat de LA MIGDALI, pentru a obtine confirmarea personala de catre client a datelor sale de identificare si livrare. Clientii accepta ca LA MIGDALI nu poate fi fortat sa valideze/livreze produse catre persoane care nu au confirmat datele de livrare si identificare.

11. Anularea Comenzii

11.1. LA MIGDALI va putea denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre client, chiar si fara notificare prealabila adresata clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • esuarea/ invalidarea tranzactiei online;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului/a tranzactiei;
 • furnizarea de date incomplete sau incorecte de catre client;
 • activitatea clientului poate produce daune site-ului www.lamigdali.ro, societatii DOMENIILE LA MIGDALI SRL, ori este susceptibila sa afecteze drepturile de proprietate intelectuala utilizate, al caror titular este societatea;
 • Clientul foloseste serviciul intr-un mod neconform uzantelor normale si bunei credinte sau isi exercita drepturile in scopul de a vatama sau pagubi LA MIGDALI ori intr-un mod excesiv si nerezonabil, contrar bunei credinte;
 • alte motive justificate (incluzand dar nelimitandu-se la : livrari consecutiv esuate din culpa clientului, plasarea si renuntarea nejustificata la mai mult de trei comenzi intr-un interval de 1 an, etc).

11.2. In cazul in care clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans cu respectarea cerintelor privind dreptul de retragere, prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul si in care banca emitenta a cardului clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre LA MIGDALI in maxim 14 zile de la data la care a luat la cunostiinta de acest fapt.

11.3. La orice comanda plasata clientul este obligat sa verifice si sa accepte cadrul contractual;

11.4. LA MIGDALI va emite si transmite catre client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre client conform legislatiei in vigoare.

11.5. LA MIGDALI va facilita informarea clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa prin trimiterea unui e-mail de informare la adresa indicata de acesta. Factura emisa va cuprinde toate mentiunile obligatorii in conformitate cu art. 319 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

11.6. Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin prezentul document.

11.7. In cazul in care exista diferente intre numarul de produse si continutul coletului, clientul are obligatia de a notifica LA MIGDALI si in maximum 24 de ore de la receptia coletului telefonic sau prin e-mail catre adresa contact@lamigdali.ro cu detaliile aferente (foto, explicatii etc).

12. Transport

12.1. Costurile transportului in sistem de curierat a produselor achizitionate pe site-ul www.lamigdali.ro se calculeaza in functie de comanda si sunt comunicate clientului la momentul plasarii comenzii;

12.2. Timpul de livrare al unei comenzi prin sistem de curierat rapid poate varia in functie de perioada in care este efectuata, astfel incat intervalul de livrare poate varia de la 2 pana la 7 zile lucratoare in conditii normale, iar pentru comenzile care urmeaza a fi livrate in perioade aglomerate (Sarbatorile de iarna, Sarbatorile Pascale, 8 Martie, Black Friday etc.) termenul de livrare poate fi extins insa nu poate depasi 30 de zile calendaristice de la momentul plasarii comenzii.

Ca regula, produsele dintr-o comanda sunt livrate intr-un singur pachet cu un AWB unic (nu se livreaza partial produsele dintr-o comanda).

13. Procedura de retragere din contract. Formular de retragere.

13.1. In conformitate cu art. 9 alin. 1 din OUG 34/2014, clientul care detine calitatea de consumator (persoana fizica) are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze Bunul, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv. Nu se vor inapoia cheltuielile de transport. Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntarea la Serviciu expira in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia bunurilor comandate.

13.2. Pentru exercitarea dreptului de retragere cumparatorul informeaza LA MIGDALI cu privire la decizia de a se retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail la adresele indicate in sectiunea “Contact” a prezentului site-web, sectiune care face parte integranta din Document. In acelasi scop, se poate transmite la adresele indicate in sectiunea “ Contact” a prezentului site urmatorul formular de retragere:

Catre:

“ DOMENIILE LA MIGDALI SRL, cu sediul in Sat Valea Scheilor, Comuna Calugareni, Nr. 83, Corp C7, Judet Prahova

Email: contact@lamigdali.ro

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

Produsele au fost comandate la data[…] de pe www.lamigdali.ro .

Numele cumparatorului:

Adresa cumparatorului:

Semnatura cumparatorului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie):

Data: […]”;

13.3. In cazul in care clientul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, daca comanda a fost achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 zile calendaristice de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

Pentru comenzile achitate cu card online -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata, daca cumparatorul nu indica expres in scris un alt cont in care sa se vireze suma supusa restituirii;

Pentru comenzile achitate cu OP/ramburs/Card bancar -> prin virament bancar, in contul indicat de catre cumparator in scris.

13.4. LA MIGDALI va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

13.5. LA MIGDALI nu conditioneaza returul de ambalajul original al produsului (cutii, hartii, carton/orice alt material similar) insa daca produsul este ambalat intr-un mod specific (cufar, cutie speciala/premium etc), se va putea retine o suma de bani pentru diminuarea valorii produsului in conditiile legii. De asemenea, LA MIGDALI isi rezerva dreptul de a nu restitui sumele daca produsul ajunge intr-o forma care nu permite recomercializarea acestuia (ex. spart sau deteriorat pentru ca nu au fost depuse toate diligentele in ambalarea corespunzatore a produsului).

In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.

13.6. Numai in anumite situatii care depind exclusiv de decizia vanzatorului, se accepta returnarea produselor daca acestea prezinta mici urme de uzura. In astfel de cazuri, vanzatorul va face o verificare asupra produsului si va stabili valoarea care trebuie returnata clientului.

14. Limitare de responsabilitate

14.1. LA MIGDALI nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel in fata niciunui client care utilizeaza site-ul sau continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

15. Forta majora si cazul fortuit

15.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corepunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului,daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

15.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

15.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

15.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

15.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

16. Litigii

16.1. Contractul se considera incheiat in Romania si este guvernat de dispozitiile legale aplicabile pe teritoriul Romaniei. Orice disputa cu referire la prezentul document care ar putea sa apara intre client si LA MIGDALI se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta din raza teritoriala a sediului LA MIGDALI;

16.2. Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, LA MIGDALI ofera clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniune si un comerciant stabilit in Uniune;

16.3. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze;

17. Dispozitii finale

17.1. Prezentul document se completeaza cuPolitica de Confidentialitate siPolitica de Cookies , disponibile pe site.

17.2. LA MIGDALI recomanda tuturor vizitatorilor sa parcurga intreg continutul prezentului document, cu atentie, apoi sa adreseze orice tip de intrebare privind intelegerea lor, utilizand formularul din sectiunea „contact”. Se va furniza un raspuns in maxim 30 de zile lucratoare.

17.3. Orice neintelegeri aparute intre LA MIGDALI si vizitatoriI site-ului vor fi solutionate pe cale amiabila si in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, partile se vor adresa instantelor competente.

2020 Copyright DOMENIILE LA MIGDALI SRL